2024 ML 7

Voorjaarsconcert Magische Lente

Op zaterdagavond 23 maart vond het concert "Magische Lente" plaats in het dorpshuis Kastanjehof in Kwintsheul. Het concert werd georganiseerd door het Harmonieorkest, het Stratersorkest en de slagwerkgroep Perqzzy.

Het concert begon met een spetterende opening door de slagwerkgroep, die de toon zette voor een avond vol muzikale hoogtepunten. Vervolgens nam het harmonieorkest het stokje over en speelde een gevarieerd programma met klassieke en moderne stukken, waaronder bekende werken van componisten als Mozart, Beethoven en Gershwin.

Het hoogtepunt van de avond was het optreden van het Stratersorkest, een ensemble van gevorderde muzikanten binnen de vereniging. Zij brachten een aantal prachtige stukken ten gehore, waaronder een speciaal voor dit concert geschreven compositie van de dirigent.

Het publiek genoot met volle teugen van de muziek en beloonde de muzikanten met een staande ovatie aan het einde van het concert. Na afloop was er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje in de foyer van het theater.

Al met al was het concert "Magische Lente" een groot succes en een prachtige uitvoering van de muzikale talenten binnen de muziekvereniging. De muzikanten kunnen trots zijn op hun prestatie en kijken terug op een geslaagde avond vol muziek en magie.